Proef de zomer! Het is vrijdag en dit betekend bijna weekend! Ben jij nog op zoek naar een lekker en gezond borrelhapje voor dit weekend? Deze zomerse bruschetta met aardbei en geitenkaas is zeker weten een aanrader!
Echt heerlijk dat het weer tijd is voor lekkere Hollandse aardbeien, ik vind de combi met geitenkaas, versgemalen peper en munt gewoon goddelijk! Dus proberen dit weekend? Tevens is het een heel makkelijk borrelhapje voor een verjaardag of feestje.
Zomerse bruschetta met aardbei (25 stuks)
Wat heb je nodig:
– olijfolie
– 1 meergranen of volkoren stokbrood (in dunne plakjes gesneden)
– 1 rolletje zachte geitenkaas
– muntblaadjes
– versgemalen peper
Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden en leg een stuk bakpapier op de bakplaat. Verdeel hier de plakjes stokbrood over en bestrijk ze met wat olijfolie met een kwastje. Zet de bakplaat ongeveer 8-10 minuten in de oven voor lekkere knapperige bruschetta. Laat ze even afkoelen.
Besmeer de bruschetta met geitenkaas, aardbeitjes, versgemalen peper en een blaadje munt. Serveer ze op een mooie schaal.
Enjoy!