It’s a wrap! Heb jij nog allemaal restjes over van het weekend? Gisteravond maakte ik deze super snelle tortilla pizza. Er liggen bij mij altijd wraps in de koelkast die overblijven en het leek me een perfect idee om op zondagavond makkelijk te eten.
Je gebruikt de wraps gewoon als pizza bodem en je kunt natuurlijk eindeloos variëren met de toppings, easy peasy dus! Ik ben dol op wraps en pizza, laat deze versie nou ook nog iets gezonder zijn. Deze tortilla pizza zijn binnen 10 minuten klaar dus je kunt direct genieten en de restjes eet je de volgende dag gewoon als lunch 😉
Ze zijn ook erg leuk wanneer je visite krijgt, je snijd alle toppings van te voren en iedereen kan kiezen wat ze erop willen. Een foodie feestje!
Wat heb je nodig (4 pers)
– 4 meergranen tortilla wraps
– Passata di pomodori
– toppings (ik gebruikte: mozzarella, tomaatjes, rode ui en rucola/ for the Mr. salami, lente-ui, champignons, puntpaprika, geraspte kaas en knoflook)
– peper en zout
Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk de wraps met de passata. Snijd alle groente in stukjes en beleg de pizza met de toppings.
Bak de tortilla pizza af in ongeveer 8-10 minuten.
Enjoy!
Hhmmm.. Ziet er heerlijk uit! ik ga het zeker eens proberen!
Liefs Iep
Ooohh yeahh!! Die ga ik zeker maken. Ben echt dol op pizza!
Xx