Dinsdagavond was de laatste keer voor de aankomende 2 weken dat ik heerlijk in mijn keukentje heb staan kokkerellen voor Koken met aanbiedingen.
Lidl heeft Thaise weken dus ik maakte Thaise gewokte biefstukpuntjes met paksoi. Op het moment dat jullie dit lezen bevinden wij ons in het prachtige Italië. Ik hoop Toscane!
Dit is een makkelijk en super gezond recept dat je binnen 30 minuten klaar hebt. Ik vind koken voor de app Koken met aanbiedingen super leuk aangezien je met een paar aanbiedingen hele andere recepten gaat bedenken dan je normaal zou doen. Mijn recepten zijn skinny en deze is met weinig koolhydraten. Je kunt rijst bij dit gerecht toevoegen.
Ook vind ik de aanbiedingen van de Lidl erg leuk vooral dit soort thema weken. Ik zou zeggen geniet van dit gezonde gerecht na een dagje hard werken!
Wat heb je nodig:
– 1 pak biefstukreepjes (300 gr.)
– 1 paksoi
– taugé in pot
– 1 courgette
– handjevol cherry tomaatjes
– 1 potje bamboe scheuten
– 1 blikje mango
– 3 el zoetzure saus
– 2 teentjes knoflook fijn gesneden
– olijfolie
– peper en zout1. Laat de biefstukpuntjes op kamertemperatuur komen en bestrooi ze met peper en zout
3. Snijd ondertussen de courgette, paksoi en knoflook in kleine reepjes en laat de bamboe scheuten en mango goed uitlekken.
3. Haal de biefstukpuntjes uit de wok en laat ze rusten onder aluminiumfolie.
4. Verhit nog 1 el olie in de wok en voeg de knoflook en courgette toe. Voeg na 5 minuten de taugé en bamboe scheuten toe en wok het op hoog vuur.
5. Giet alle groenten af en doe ze terug in de wok. Halveer de tomaatjes en voeg deze toe samen met de oester en zoetzure saus.
6. Roer alles goed door elkaar en schep het in een kom. Snijd de mango in reepjes en gebruik dit als topping op je gerecht.