Yes! Gastblogger Kirsten heeft alweer zo’n lekker havermoutpapje voor jullie! Dit keer een snel frambozen havermoutje met een mooi roze kleurtje door de toevoeging van frambozen. De frambozen laat je opwarmen samen met de melk en de havermout en dit geeft, naast een mooi kleurtje, een super lekkere smaak aan je havermoutje. En handig voor de ochtenden waarop je niet zoveel tijd hebt, want in 5 minuutjes heb je deze lekkere bowl op tafel staan.
Snel frambozen havermoutje (1 grote kom)
Wat heb je nodig:
– 60 gram havermou
– 250 ml (plantaardige) melk
– 125 gr (diepvries of verse) frambozen
– 1 tl vanille extract
– 1 tl kaneel
– een klein handjevol walnoot
– evt. kun je je havermoutje nog afmaken met plakjes banaan. Smaakt goed!
Hoe maak je het:
Doe de havermout samen met de melk en de frambozen in een pannetje. Warm de havermout op laag tot matig vuur op tot het echt een havermoutpapje wordt. Voeg de vanille en kaneel erbij. Blijf ondertussen goed doorroeren. Top af met een paar frambozen, walnootjes en eventueel stukjes banaan.
Geniet ervan!
Ga jij dit recept maken? Dan vinden wij het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl en #theearlymorningblog of tag ons @foodilove.nl en @theearlymorningblog in jouw bericht!
Ik ben Kirsten, ik heb een voorliefde voor de vroege ochtenden en ben dol op lekkere ontbijtjes (het liefst eet ik ze de hele dag), kamperen, wilde bloemen, reizen, schrijven, fotograferen en de natuur. Op the early morning blog deel ik mijn passie voor reizen, lekker eten en diy projectjes. Als gastblogger bij Foodilove hoop ik je te inspireren om lekker de keuken in te gaan.
Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog en me volgt via instagram en facebook!
Liefs Kirsten.