In deze post vind je een super culi recept, haha not! Gister toen ik thuis kwam en de koelkast opentrok kwam ik op het idee van deze skinny healthy rijstwafels.
Ik hou enorm van koken met leftovers, no food waste daar ben ik voor. Met een restje humus een ei en avocado maakte ik dit overheerlijke diner 😉
Omdat ze zo lekker waren wilde ik dit uiteraard even met jullie delen. Bij deze skinny healthy rijstwafels at ik een groene salade met olijfolie en sushi vinegar als dressing. Echt super lekker! Gelukkig zijn het allemaal gezonde vetten, perfect als bijgerecht of lunch.
Ik ben benieuwd wat jullie straks eten als lunch?
Skinny healthy rijstwafels
Wat heb je nodig:
– 2 (spelt) rijst wafels
– 2 el humus
– halve avocado
– peper en zout
Hoe maak je het:
Bak een eitje met zout en besmeer de rijstewafels met humus. Snijd ondertussen de avocado in plakken en leg deze bovenop het ei en bestrooi het geheel met versgemalen peper.
Smullen en genieten!