Vanavond is het weer zover de 2e wedstrijd van het Nederlands Elftal tijdens het WK. Tuurlijk wil jij voor je gasten iets lekkers om te snacken op tafel zetten voor bij de wedstrijd.
Met deze mini saucijzenbroodjes zal je zeker goed scoren. Have fun!
Deze leuke oranje servetten zijn van Riverdale en heb ik gekregen bij Koken & Wonen Hoogezand.
Ingrediënten 30 stuks:
– 10 plakjes balderdeeg ontdooid
– 400 gr. rundergehakt
– 1 teen knoflook uitgeperst
– 1 el ketjap manis of worcestersaus
– 1 ei + 1 ei losgeklopt
– 2 el paneermeel
– 1 tl zout
– 1/2 tl versgemalen peper
Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg de bladerdeegplakjes op de bakplaat.
Doe het gehakt in een kom en voeg de knoflook, ketjap of worcestersaus en peper en zout toe. Meng dit goed door elkaar. Meng vervolgens het ei en paneermeel er doorheen totdat het een plakkerige massa wordt.
Leg op alle bladerdeegplakjes een rolletje gehakt in het midden en vouw deze dubbel. Druk de randen goed aan en snijd elk plakje in 3 stukken. Bestrijk vervolgens alles met het losgeklopte ei.
Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de saucijzenbroodjes in ongeveer 20 minuten goudbruin.
Enjoy!
Die gaan er wel in bij mij !!
Veel plezier vanavond.