Wat een super leuk idee had Charlotte van Charlie’s kitchen! Een foodblog swap, het uitwisselen van een recept.
Charlotte deelde mijn healthy brownies en ik maakte de power snackcake. Toen ik aan het rondneuzen was op de facebook van Charlie’s kitchen viel mijn oog direct op deze cake.
Op zondag is het altijd bakdag en bereid ik altijd graag een gezond tussendoortje voor aankomende week zoals jullie weten. Deze power snackcake is perfect om mee te nemen naar je werk tijdens de drukke week.
Neem ook zeker even een kijkje op de instagram van @charlieskitchen. Ik krijg hier enorme healthy inspiratie door!
Charlotte deelde mijn healthy brownies en ik maakte de power snackcake. Toen ik aan het rondneuzen was op de facebook van Charlie’s kitchen viel mijn oog direct op deze cake.
Op zondag is het altijd bakdag en bereid ik altijd graag een gezond tussendoortje voor aankomende week zoals jullie weten. Deze power snackcake is perfect om mee te nemen naar je werk tijdens de drukke week.
Neem ook zeker even een kijkje op de instagram van @charlieskitchen. Ik krijg hier enorme healthy inspiratie door!
Charlie’s snackcakeWat heb je nodig:
– ingevette cakevorm
– 4 eieren
– 4 bananen
– 120 gram havermout
– 2 tl kaneel
– 1 tl vanillepoeder (ongezoet) of 1 tl vanille essence
– 1 tl bakpoeder
– 1 grote hand blauwe bessen
Optioneel: 1 hand gojibessen
– ingevette cakevorm
– 4 eieren
– 4 bananen
– 120 gram havermout
– 2 tl kaneel
– 1 tl vanillepoeder (ongezoet) of 1 tl vanille essence
– 1 tl bakpoeder
– 1 grote hand blauwe bessen
Optioneel: 1 hand gojibessen
Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet je cakevorm in en snijd 8 dunne plakjes uit 1 banaan en leg deze apart.
Doe alle ingrediënten, behalve de blauwe bessen en gojibessen, in de keukenmachine of blender en mix tot de inhoud lekker romig is.
Roer met een spatel de bessen erdoor en giet alles in de ingevette cakevorm. Leg de bananenplakjes erboven op en bak de cake in ongeveer 20 minuten af.
Wil jij controleren of de cake gaar is? Prik er met een sateprikker in en wanneer deze er schoon uitkomt is hij goed.
Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet je cakevorm in en snijd 8 dunne plakjes uit 1 banaan en leg deze apart.
Doe alle ingrediënten, behalve de blauwe bessen en gojibessen, in de keukenmachine of blender en mix tot de inhoud lekker romig is.
Roer met een spatel de bessen erdoor en giet alles in de ingevette cakevorm. Leg de bananenplakjes erboven op en bak de cake in ongeveer 20 minuten af.
Wil jij controleren of de cake gaar is? Prik er met een sateprikker in en wanneer deze er schoon uitkomt is hij goed.
Enjoy!