Nog zo’n heerlijke zomersalade die ik gister bij de bbq serveerde! Fris gecombineerd met heerlijke verse munt en buffelmozzarella.
Net even anders dan meloen met ham. Super en zomers lekker!
Ook kun je hem op zo’n regenachtige dag als vandaag als maaltijdsalade eten met een stukje brood.
Wat heb je nodig:
– 1 galia meloen
– 3 perziken
– 1 bol buffelmozzarella
– 200 gr. parmaham
– handje verse blaadjes munt
– olijfolie extra vierge
– zwarte peper
Hoe maak je het:
Snijd de meloen in kwarten, verwijder de pitten en de schil en snijd hem in smalle partjes.
Snijd de perziken door de midden en verwijder de pit. Snijd ook deze in smalle partjes.
Leg beide op een mooie grote schaal.
Laat de mozzarella uitleggen en scheur deze in stukken, verdeel deze over de salade.
Verdeel de plakjes ham in stukken en de blaadjes munt erover.
Besprenkel hem als laatst met de olijfolie en maal er verse zwarte peper overheen.
Enjoy!