Deze nacho’s met verse guacemole zijn mijn favo borrelhapje in de zomer, hier kun je mij midden in de nacht wakker voor maken! Heerlijk met een koud rosétje 😉
Nacho’s met verse guacamole
Wat heb je nodig:
– 1 avocado
– 1 kleine rode ui
– 1/2 tomaat
– 1/2 rode peper
– 1 teentje knoflook
– sap van 1/2 limoen
– peper en zout
Nacho’s
– 1 zak nacho’s naturel
– geraspte kaas
– cherry tomaatjes, gehalveerd
– lente-ui, in ringen gesneden
Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel een zak nacho chips in een ovenschaal en beleg deze met tomaatjes en lente-ui. Garneer het met wat geraspte kaas en zet het voor ongeveer 8-10 min. in de voorverwarmde oven.
Hak ondertussen de knoflook, ui en peper fijn in een keukenmachine. Voeg daarna de avocado, tomaat, peper, zout en het limoensap toe. Mix alles tot een grove massa. Serveer de guacamole met de nachos, smullen maar!
Enjoy!