Vanmiddag heb ik samen met mijn mams genoten van een uitgebreide lunch bij de Amshoff te Kiel Windeweer.
Een culinair middagje uit op een bijzonder locatie. Namelijk een oude veenkoloniale kerk! Chefkok Jan Stams had een heerlijke Moederdag lunch voorbereid die samen werd geserveerd met heerlijke wijnen.
Wil je dineren, vergaderen, trouwen of overnachten? Alles is hier mogelijk in een super mooie ambiance. Je kunt hier echt even onthaasten in een mooi stukje Groningen.
Kijk voor meer informatie op de site amshoff.nl Je moet echter wel reserveren als je hier wilt eten.
We zijn echt in de watten gelegd in een ongedwongen sfeer door Marola Claessen.
Onderstaand een kleine impressie van de lunch en de Amshoff:
Voorgerecht: kalfssucade met mayonaise van krab, krabvlees, kappertjes, gemarineerde tomaatjes en een bitterbal van truffelaardappel met oriëntaalse gemarineerde zalm.
Hoofdgerecht: kwartel gevuld met gekonfijte kwartelpootjes, citroenrasp, dragon en shiitake en kwartel vanille saus.
Dessert: aardbeien romanoff en aardbeien sorbet.