Dit is één van mijn favoriete gerechten als ik snel moet. Healthy wokgroentes met kip is makkelijk maar toch erg gezond.
Gisteravond heb ik de hele avond op bij sportclub SENS training gegeven en ik wilde wel een healthy preworkout.
Binnen een kwartier maakte ik deze maaltijd om mee te nemen. Eigenlijk met allerlei groente restjes die ik nog in de koelkast had liggen.
Ik vind het heerlijk om enkel groente en vlees te eten maar voor de liefhebber kun je er uiteraard rijst bij koken. Dit recept kun je natuurlijk eindeloos variëren met van alles wat je nog in huis hebt.
1 ding is wel zeker het is altijd skinny en yummie! I love it.
Wat heb je nodig (2 pers):
– 200 gr. kipfilet
– 1/2 courgette
– lente-ui
– handjevol baby mais
– 1 puntpaprika
– handjevol champignons
– 2 teentje knoflook
– 2 el ketjap manis
– zoete chili saus
Hoe maak je het:
Snijd de kipfilet in blokjes en de knoflook fijn. Doe dit in een kom en marineer dit met de ketjap.
Maak ondertussen alle groente schoon en snijd alles grove stukken.
Verwarm een wok zonder olie en wok hierin de gemarineerde kipfilet voor ongeveer 5 min op hoog vuur. Voeg alle groente toe en wok alles goed door totdat de groente gaar zijn.
Voeg als laatst een flinke scheut naar eigen smaak aan chili saus toe.
Dit klinkt heerlijk. Ik vind minimais ook altijd zo lekker. Weer eens in huis halen.