Ik heb weer even een super easy receptje voor jullie! Deze healthy ei muffins zijn heerlijk als ontbijt. lunch of tussendoortje. Het enige wat je nodig hebt voor dit recept zijn eieren, groenten en kaas. En het leuke is dat je al je restjes groenten ervoor kunt gebruiken uit je koelkast!
Deze healthy ei muffins zijn super handig om van te voren klaar te maken, dus perfect als meal prepp zoals ik gisteravond deed! Ga jij ze ook proberen, tag je mij dan in je foto op social media? Vind ik super leuk!
Tip: eet deze ei muffins als lunch met een lekker kopje soep of een gezonde salade.
Healthy ei muffins (8 stuks)
Wat heb je nodig:
– smart cooking spray en muffinvorm
– 225 gram vloeibaar eiwit
– 100 gram hüttenkäse
– 50 gr. geraspte kaas
– 1/2 paprika in blokjes gesneden
– handjevol spinazie fijn gesneden
– 3 lente uitjes in ringen gesneden
– 4 snoeptomaatjes gehalveerd
– versgemalen peper en zeezout
Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 175 graden en spray je muffinvorm in met bakspray. Meng alle ingrediënten (behalve de tomaatjes) in een kom en breng het op smaak met peper en zout. Verdeel het ei mengsel over de muffinvormpjes en top de muffins met een half snoep tomaatje bak de ei muffins gaar in het midden van de oven voor ongeveer 30 minuutjes.
Enjoy!