Wat was het een heerlijk weekend! We hebben geshopt, de verjaardag van ons neefje gevierd en uiteraard gewandeld met dit mooie herfstweer. Toen ik zaterdagochtend in de auto stapte om boodschapjes te doen was het een stuk kouder buiten. Het is dus weer tijd voor gezonde warme ontbijtjes!
Gister ben ik lekker vroeg opgestaan en de keuken ingedoken. Ik maakte een nieuw recept van ontbijtmuffins voor in mijn nieuwe weekmenu’s en dit havermout ontbijtje met peer en pindakaas. Yummie!
Natuurlijk wilde ik dit recept ook met je delen. Een super simpel en snel recept. Wat is jouw favo havermout recept? Laat dit vooral achter in een reactie, vind ik superleuk!
Havermout met peer en pindakaas
Wat heb je nodig:
200 milliliter melk (plantaardig)
25 gram havermout
1 theelepel speculaaskruiden
1 banaan, in plakjes gesneden
1/2 peer, in plakjes gesneden
1 eetlepel pindakaas
1 eetlepel kokosvezels
Hoe maak je het:
Breng de melk met de havermout, de helft van de banaan en speculaaskruiden in een steelpannetje aan de kook. Kok de havermout op laag vuur
Giet de havermoutpap in een kom en verdeel de andere helft van de banaan, peer en pindakaas. Top hem met nog wat kruiden en je kunt smullen!
Enjoy!
Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl of tag mij @foodilovenl in jouw bericht.
Ben jij op zoek naar nog meer inspiratie voor een happy en healthy lifestyle? Klik hier voor meer info over de vernieuwde Foodilove ‘Nooit meer op dieet’ club!
Dat is ook heerlijk! Je kunt er allerlei fruit doorheen doen 🙂
Had geen bananen meer in huis, dus zonder gedaan. Maar was heerlijk!!