Ben jij op zoek naar een gezond en makkelijk tussendoortje? Of een borrelhapje voor op een zomerse avond? Dan zit je met deze gevulde snackpaprika’s met roomkaas helemaal goed! Samen met Hendrika draaide we weer een heerlijke snack voor jullie in elkaar!
Gevulde snackpaprika met roomkaas (10 stuks)
Wat heb je nodig:
10 kleine snackpaprika’s
150 gram roomkaas light
1 teentje knoflook, uitgeperst
1 eetlepel fijngehakte kruiden (basilicum, peterselie of als je er fan van bent koriander)
2 stengels bos-ui, in dunne ringen
stukje rode chilipeper, zonder zaadjes, fijngesneden (chilivlokken kan ook)
peper
Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden en leg en stuk bakpapier op je bakplaat. Snijd de paprika’s in de lengte door, verwijder de witte stukjes en de zaadjes. Probeer het steeltje eraan te laten. Meng voor de vulling de roomkaas met de knoflook, kruiden, bos-ui en de chili en breng dit op smaak met peper.
Vul de paprika’s met het mengsel voor ongeveer 2/3e en leg ze op het bakpapier. Bak dit ongeveer 20 minuten af in de voorverwarmde oven totdat de kaas iets omhoog is gekomen en ze licht kleuren.
Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl of tag mij @foodilovenl in jouw bericht.
Enjoy!
ps: ben jij op zoek naar nog meer tips en tricks voor een happy en healthy lifestyle? Wil je lekkerder in je vel zitten, gezonder leven, je ideale gewicht bereikenen je meer in balans voelen? Dan is de Foodilove Members’ Club perfect voor jou! Klik hier voor meer informatie.