Deze gevulde dadels met geitenkaas zijn super easy en heerlijk als borrelhapje. Met dit borrelhapje scoor je altijd goed!
Gevulde dadels met geitenkaas (20 stuks)
Wat heb je nodig:
– 20 cocktail of tapasprikkers
– 20 dadels ontpit
– zachte geitenkaas
– 10 walnoten
– 10 plakken landham
Hoe maak je het:
Vul elke dadel met de geitenkaas en leg er een halve walnoot op. Omwikkel de dadel met de landham en steek er een prikker door.
Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl of tag mij @foodilovenl in jouw bericht!
Enjoy!
Gewone medjoul dadels 🙂
Lekker, vind al die zomerhapjes er altijd zo leuk uitzien. En dat ze zo makkelijk om te maken zijn is ook een voordeel! Wat voor dadels heb je gebruikt? Of maakt het type niet uit?