Ben jij op zoek naar een gezond hapje voor tijdens pakjesavond? Ik maakte deze heerlijke geitenkaas bonbons tijdens mijn herfst high tea.
Ze zijn geïnspireerd op de voedselzandloper en zijn erg makkelijk om te maken. Je hebt ook minimaal maar 2 ingrediënten nodig en je kunt ermee variëren wat jij maar wilt.
Ik hou enorm van deze december feestmaand en wil dat er altijd genoeg lekkers op tafel staat. Ik vind het erg belangrijk dat alles zelf en puur wordt gemaakt dus gezond snoepen!
Geitenkaas bonbons
Wat heb je nodig: (24 stuks)
– kleine tapas prikkers
– 1 pakje geitenkaas met 12 plakjes
– fijn gehakte pistache noten
– fijn gehakte Italiaanse verse kruiden
– fijn gehakte amandelen
Hoe maak je het:
Verdeel de dip over 3 schaaltjes. Rol van de helft van een plakje geitenkaas een klein balletje.
Rol hem door een dip en leg hem op een bordje. Rijg de geitenkaas bonbons per 2 verschillende aan een tapas prikker.
Bewaar de geitenkaas bonbons in de koelkast.
Enjoy!