Ik krijg vaak de vraag wat ik eet op een dag en hoe vaak en wat voor training ik doe. Dit heb ik de afgelopen 3 dagen voor jullie bijgehouden en heb hier een fit dagboekje van gemaakt 😉
Het leek me erg leuk om mijn ervaringen met jullie te delen nu ik 3 week bezig ben met Personal Body Plan. Mijn passie ligt bij gezonde voeding en training en mijn doelstelling voor de komende tijd is om mijn vetpercentage naar beneden te krijgen. Hiernaast volg ik dit plan omdat ik me op en top fit wil voelen en gezond.
Mijn trainingen zijn heerlijk zwaar. Ik vind het ook weer super leuk om in het krachthonk met allerlei losse oefeningen bezig te zijn.
Ik drink elke dag 2 liter water, erg handig zo’n Dopper! Vul hem 4x en je hebt je dagelijkse hoeveelheid vocht binnen. Hiernaast drink ik veel groene thee en maar 1 kop koffie per dag. Je zult onderstaand zien dat ik best veel eet, vooral voeding die bestaat uit veel groente en eiwitten. Op mijn trainingsdagen eet ik extra koolhydraten.
Je ziet ook dat ik zeer gevarieerd eet. Ik bereid veel van mijn maaltijden in de avond voor wanneer ik sta te koken. Zo kan ik de volgende ochtend al mijn bakjes snel uit de koelkast pakken en geen verkeerde keuzes maken omdat ik niet ben voorbereid.
Mijn hoeveelheden meet ik af aan de handpalmmethode. Zou jij het ook leuk vinden om begeleid te worden in het bovenstaande en wil jij ook je doelen bereiken? Neem dan eens een kijkje op de site van Personal Body Plan. Ik zeg nu al een aanrader!
Dus hierbij een kijkje in het Foodilove leven!
Maandag
Elke ochtend start ik met een glas lauwwarm water met citroen. Daarna spring ik eerst onder de douche zodat ik een half uurtje later mijn ontbijt kan nemen.
9.30 uur ik ontbijt laat en neem een kom havermout met sojamelk, kaneel, een paar stukjes appel en blauwe bessen.
11.30 uur eiwitshake (pre-workout)
12.00 uur training Personal Bodyplan bestaande uit:
– foamrollen
– waveloading
– giantset
– superset
– triset
– tabata op cardio (heerlijk doodgaan)
13.00 uur eiwitshake (post-workout)
14.oo uur 2 speltbroodjes met zelfgemaakte tonijnsalade en sla (post-workout meal)
16.30 uur kleine salade van spinazie met tomaat, 1 gekookt ei, hollandsche garnalen met een dressing van magere yoghurt (anytime meal)
19.00 uur gewokte kipfilet en wokgroente met een klein handje noten (diner)
21.30 uur magere kwark met ananas, gedroogde cranberry en chiazaad (pre-bedtime meal)
Dinsdag
7.00 uur glas lauwwarm water met citroen
8.00 uur magere kwark met mango, gedroogde cranberry en chiazaad.
9.00 uur geef ik 2 uur les bij Sportclub SENS namelijk een cardio les bodyvive en een core training cx worx. Dit is naast 3x krachttraining per week mijn actieve rust.
13.00 uur ik eet 1 ei wrap belegd met kipfilet, hüttenkäse en salade plus 2 stukjes komkommer met tonijnsalade (lunch)
15.00 uur gewokte kipfilet en wokgroente met een klein handje noten (anytime meal)
18.30 uur we eten bij mijn schoonouders, ik maak een bewuste keuze en eet 2 kipkluifjes uit de oven, met omeletreepjes, komkommer en groenten (diner)
21.30 uur magere yoghurt met een handjevol druiven (pre-bedtime meal)
Woensdag
7.00 uur glas lauwwarm water met citroen
8.00 uur groene smoothie bestaand uit 1 banaan, 1 kiwi, handjevol spinazie en water
9.30 uur ik drink een kop koffie en een glas verse jus en ga samen met een vriendin ad slag voor een cateringopdracht voor een lunch.
12.30 uur lunch bij Pernikkel in Groningen we eten een salade van kikkererwten, kidneybonen, gegrilde groenten, noten en sla. Met een dressing van limoen en koriander.
Echt smullen bij deze hotspot!
14.30 uur eiwitshake (pre-workout)
15.00 uur training Personal Bodyplan bestaande uit:
– foamrollen
– waveloading
– giantset
– superset
– triset
– tabata op cardio (heerlijk doodgaan)
16.00 uur eiwitshake (post-workout)
19.00 uur volkoren broodje runderhamburger met salade en zelfgemaakte guacemole (diner)
21.30 uur magere kwark (pre-bedtime meal)
Elke avond zorg ik dat ik om 11 uur in mijn bedje lig, zo krijg ik voldoende nachtrust.
Heb jij vragen? Mail me gerust naar marleen@foodilove.nl
Enjoy!
Goed bezig!!