Jullie weten dat ik gek ben op cheesecake! De laatste tijd ben ik helemaal verslaafd aan pinterest, zo leuk! Ik kan uren lang rond neuzen en nieuwe inspiratie op doen. Zo kwam ik op het idee om deze blueberry cheesecake oats te maken!
Ik kwam namelijk een soort gelijk recept tegen voor overnight oats, dus besloot er een lekkere Foodilove twist aan te geven. Aangezien gister mijn verstandkies is getrokken had ik wel zin in een smeuïg en healthy ontbijtje!
Blueberry cheesecake oats
Wat heb je nodig (1 persoon):
– 200 ml amandelmelk of andere plantaardige melk
– 40 gr. havermout
– 1/2 banaan in plakjes
– 1 tl kaneel
– honing
– 2 el magere kwark
– beetje citroenrasp
– handjevol blauwe bessen
Hoe maak je het:
Breng de melk in een steelpannetje aan de kook en voeg de havermout, kaneel en banaan toe. Eventueel kun je ook nog wat honing naar eigen smaak toevoegen. Zet het vuur laag en wacht totdat de melk is opgenomen in de havermout. Schep de havermout in een kommetje en top het met de kwark, blauwe bessen en citroenrasp en je blueberry cheesecake oats zijn klaar!
Enjoy!
Mmm, dat wil ik nu wel maken als ontbijt: alles in huis! 🙂 Maar eet je de havermout dan warm?